opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)

Blød indpakning af naturligt søde gourmetmajs på dåse



Verdens største producent af forarbejdede grøntsager, Bonduelle, har lanceret konservesdåsen uden skarpe kanter og med et blødt låg af folie. Nu bliver det lige så let at åbne for en dåse friske majs som et bæger crème-fraiche - og majsene er ikke tilsat sukker.

En konservesdåse med et ‘Easy peel’-låg af folie er langtfra hverdagskost i de danske supermarkeder. Det er majs på dåse imidlertid for danskerne som alene i sommermånederne konsumerer ca. 2.000 tons majs. Majs er således én af de mest spiste konserverede grøntsager i Danmark. Til sammenligning med de øvrige europæiske lande ligger Danmark i den øverste fjerdedel over indtaget mængde majs pr. indbygger.

UDEN SUKKER
Bonduelle har netop lanceret Gourmet Majs på dåse med Easy peel-låg. Det er en specielt udvalgt majssort, der bliver dyrket i områder, hvor det solrige vejr giver saft, kraft og sødme til majsene. Derfor er der ikke behov for at tilsætte sukker, når majskornene bliver fyldt på dåser, som er tilfældet ved almindelige majs.

Den specielle majstype og den nye indpakning betyder, at det aldrig har været lettere at få søde, sprøde og smagfulde majs til maden - hele året rundt og om sommeren i særdeleshed.

INGEN SKARP INDERKANT
Konservesdåser er mange gange besværlige at have med at gøre, for det kræver normalt enten en dåseåbner eller fingerfærdighed at åbne de hårde metallåg. Easy peel-låget gør det lige så let at åbne for friske majs som for crème-fraiche eller hytteost. Grøntsagsproducenten har desuden løst et andet problem, der normalt er uløseligt forbundet med konservesdåser - den skarpe inderkant. På de nye dåser er inderkanten slebet glat, så det er umuligt at skære sig.

BEDST PÅ DÅSE
Når majs på dåse er så populær hos danskerne, skyldes det ikke bare de utallige anvendelsesmuligheder som farverigt tilbehør til forskellige salater, middagsretter eller blot som snack. Majs er den grøntsag, der egner sig bedst til at blive konserveret, fordi den holder sin farveægthed, sprøde konsistens og unikke smag på en helt anden måde end andre grøntsager på dåse.

Bonduelle Gourmet Majs er i butikkerne nu med det nye Easy peel-låg.


Blød indpakning af naturligt søde gourmetmajs på dåse, tilføjet af : | 30.06.2008




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleskiver     Børnenes kokoskugler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldaws æbleflæsk.     Nemme pølsehorn     Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Mælkesnitter     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Karbonader i fløde/porre sauce     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]