Annonce
Sådan laver du de bedste hjemmelavede tacos

Sådan laver du de bedste hjemmelavede tacos

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikel

Det er let og hurtigt, at lave hjemmelavede tacos og så smager de fantastisk. Her har du en skøn autentisk opskrift, som du kan nyde sammen med et sjovt mexikansk online spil, og lidt mexikansk musik. Du skal bruge: • 1 spiseskefuld olivenolie • 3 fed hvidløg (hakket) • 1 løg (fint snittet) • 1 lille dåse tomatpasta • 4 spiseskefuld stødt chili pulver • 500g hakket oksekød • 1 spiseskefuld salt • 8-10 taco skaller • Ønsket topping (salat, tomat, salsa, cheddarost, avocado, crème fraiche osv.) Fremgangsmåde: 1. Varm olien på en pande ved mellem varme, tilsæt løg og hvidløg og sautér indtil de er gennemsigtige. Rør derefter tomatpasta og chilipulver i. Tilsæt kødet og sørg for, at røre rundt indtil det er gennemstegt. Smag til med salt. 2. Varm dine tacoskaller i ovnen. 3. Fyld de varme tortillas med kødet og de ønskede toppings. Nu kan du sætte dig til bords og nyde en ægte mexicansk kulinarisk oplevelse. Nyd dem på en varm sommerdag udenfor på altanen eller terrassen og sæt lidt mexicansk musik på, så kan man drømme sig væk til de varmere himmelstrøg i Mexico. Mens du varmer tacoskallerne i ovnen, så kan du komme i den helt rette stemning med Jumpin Jalapenos slotmaskine. Her bliver du ført til en lille by i Mexico til deres lokale jalapeno æde-konkurrence. Jo flere jalapenos du kan indtage desto flere præmiepenge får du. Dertil kommer, at du undervejs kan samle dig nogle ganske store bonus både i form af gratis spins, men også Wild Mexican Men, som giver flere vinderkombinationer og muligheder. Spillet giver en autentisk mexicansk stemning med dertilhørende musik, rødlige bygninger, kaktusser og naturligvis en hel masse chilis. Jumpin Jalapeno er en fem-hjuls slotmaskine med utrolig mange vinderkombinationer og muligheder. Spillet findes på det danske casino, Spillehallen.dk. Spillet kræver meget små indsatser, så derfor behøver man ikke en formue for, at komme i gang med denne slotmaskine og det kræver heller ikke den store forhåndsviden. For nogen er det måske for simpel en spillemaskine, men uanset om man er ny eller en erfaren spiller, så kan der godt garanteres for nogle timer sjov på denne maskine. Når du har nydt dine Tacoskaller, så kan man som oftest altid vende tilbage til spillet igen, hvis man gerne vil forsætte den autentiske mexicanske stemning, som er så yndet og afholdt over hele verden.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt