opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Fiordifrutta Citrus



Smagen af syrlig, men mild citron kombineret med marmeladens lysegule farve og bløde konsistens gør Fiordifrutta Citrus til et både forfriskende og behageligt alternativ til de søde marmeladefavoritter i køleskabet.

Hvad enten det er jordbær-, hindbær- eller solbærmarmelade, der indgår som fast element i dit morgenmadsritual, så fryder forandring altid. Fiordifrutta Citrus er en helt ny Fiordifrutta variant, som er på markedet fra d. 1. oktober 2008. Prøv den som alternativ til de gamle syltetøjskendinge, og du vil med det samme mærke og smage glæden ved den både friske og sunde fornyelse.

Nul kemi – bare naturligt

Fiordifrutta Citrus er en 100 % økologisk gourmet marmelade. Et enkelt glas bliver fremstillet af ca. to kilo økologisk frugt, og marmeladen er ikke tilsat sukker, men i stedet sødet med et naturligt sødemiddel. Sødemidlet, DolceDi, er udvundet af saften fra økologiske skovæbler, og det betyder, at marmeladens samlede sukkerindhold er 30 % lavere sammenlignet med andre marmelader.

Syrlig men blød

Fiordifrutta citrus er en syrlig, men også mild marmelade, som er delikat i både søde tærter, kager og desserter. Den matcher modne oste og kan med fordel også nydes i eget selskab på fx groft brød.

Fiordifrutta Citrus er på markedet fra den 1. oktober. Find den i Super Brugsen, Kvickly, Irma eller i udvalgte helsekostbutikker og specialbutikker.

Vedledende pris: 34,95



Fiordifrutta Citrus, tilføjet af : | 16.09.2008




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Indbagte rejer     Ovnsstegt laks i folie     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Blødende chokoladekage     Gulerodskage (Rå)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]