Annonce
Vov dig ud i farvede billedvægge, og forandr din bolig

Vov dig ud i farvede billedvægge, og forandr din bolig

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikel

I 2018 så vi, hvordan billeder og plakater til væggene i hjemmet havde mange farver, skarpe linjer, kanter og kontraster, som var i mod- og medspil til hinanden, var et hit, og i 2019 er det her altså ingen undtagelse. Den minimalistiske stil hitter også stadig i de danske hjem, men vi vil gerne give vores bud på, hvordan du stadig kan indrette dig minimalistisk og samtidig skabe et anderledes look. I den her artikel vil vi gerne give dig tips til, hvordan billeder til væggen og andet indretning kan sparke liv i de hvide, bare vægge derhjemme, men som stadig skaber et stilrent udseende. Vær ikke bange for at gå all in Når det kommer til indretning, og hvordan vi vil skabe de perfekte rammer for vores hjem, er der altså ingen grund til at gå på kompromis. Det er dig, som skal leve, ånde og bo inden for de fire vægge, så det er vigtigt, at du føler dig helt og aldeles tilpas. Dine billeder til væggen kan være i alverdens farver og skæve motiver, eller du kan vælge nogle mere klassiske motiver. Det er helt op til dig, men hvis du virkelig vil skabe et anderledes og kreativt rum, kan du blande de skæve og farvede motiver med enkle og klassiske posters. Du skal heller ikke være bange for at lave en kæmpe gallerivæg og fylde al pladsen ud med billeder. Det er smukt og moderne, og mulighederne for at tilpasse dem personligt til dig er endeløse. Du kan købe en masse forskellige rammer for et tilbagelænet og skødesløst udtryk. Det er også kækt, at man i sin billedsamling inkorporerer vægure og spejle sammen med de mange motiver. Foruden at vægure og spejle er praktiske elementer, som man har i hjemmet, giver det også liv, at de befinder sig midt i den kunstjungle, der hænger på ens vægge. Minimalisme behøver ikke at være kedeligt Nogle forbinder minimalisme med kridhvide vægge, kliniske møbler og mangel på charme, men det er meget langt fra sandheden. Selvom minimalisme også kan være det meget hvide og snorlige look, er minimalisme lige så meget øje for detaljen. Det kan være en glasvase med en simpel form, der viser sig at have to farver, som går over i hinanden, hvis man kigger efter. Eller det kan være plakater til væggen, der har en simpel streg, eller en farverig og vild poster, som hænger i den ellers enkle og hvide stue. Nogle gange kan et minimalistisk look være mere vovet, mere udtryksfuldt og sprænge mere i øjnene end andre indretningsstile.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt