opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Dekoration til prinsesser og krudtugler



Dr. Oetker introducerer spændende dekorationsprodukter, som her i foråret kan købes i dagligvarehandlen: Rosa glimmerglasur og glimmergeléer til både små og store prinsessers eventyrkager samt farvede dekorationsglasurer til krudtuglerne, der jubler over en fodboldbane eller et sørøverskib på yndlingskagen. De innovative dekorationsprodukter giver helt nye muligheder for pynt og dekoration i form af glimmereffekt og nye farver. Glasuren og tuberne er klar til brug, nemme at anvende og perfekte til kvalitetsbevidste voksne og børn, som nyder at give kagen ’et ekstra pift’.

Gelé og glasur med effekt og holdbarhed
Danskerne er ved at være godt med på den dekorationsbølge, som for længst er skyllet ind over både USA og England. ’Cupcakes’ er et ord, vi har taget til os i en tid, hvor dekoration og pynt er meget andet end flormelis med vand. Den perfekte kagedekoration er i høj grad et spørgsmål om at ramme den rigtige konsistens, farve og holdbarhed, og derfor introducerer Dr. Oetker nu tre nyheder: Princess Lillifee Rosa Kageglasur, Princess Lillifee Glimmer Gelé og Farvet Dekorations-glasur. Princess Lillifee-produkterne er alle nemme at anvende og både glasur, geléer og glasurtuber holder den ønskede form længe efter, at kagen eller desserten er pyntet.

Både for børn og voksne
Både små og store kan anvende geléerne og glasurerne over en hyggestund med dekoration af hjemmebag. Med nyhederne fra Dr. Oetker er der mulighed for at gøre idyllen endnu mere fortryllende med glimmer, glitter og skønne farver, som sikrer, at der er pynt til både pige- og drengesmag. Produkterne fra Princess Lillifee-serien er især målrettet pigerne med fire forskellige glimmergeléer i farverne rosa, blå, lilla og sølv og ligeledes er den færdige, rosa glimmerglasur, som kan få lagkagen til at glimte og glitre. Farvet Dekorationsglasur er fire forskellige tuber med dekorationsglasur i farverne rød, grøn, gul og hvid, så der er mulighed for, at små superhelte kan få opfyldt drengedrømmen om en fodboldbane på toppen af fødselsdagskagen. Kun fantasien sætter grænser for hvordan, hvornår og hvad, der kan dekoreres.
Dr. Oetker
Historien bag Dr. Oetker går helt tilbage til 1891, hvor Dr. August Oetker udviklede bagepulveret, Backin, i sit lille apotek i Bielefeld, Tyskland. Dr. Oetkers opfindelse blev startskuddet til den verdenskendte virksomhed, som bærer apotekerens navn, og den dag i dag stadig er familieejet. Bagepulveret er en del af produktporteføljen, som med tiden har udviklet sig til at levere en bred pallet af kvalitet til husholdningen: fra bageartikler, desserter og frostpizzaer til müslibarer.



Dekoration til prinsesser og krudtugler, tilføjet af : | 04.03.2009




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Indbagte rejer     Ovnsstegt laks i folie     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Tunmousse      Blødende chokoladekage     Gulerodskage (Rå)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]