opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)

Fiordifrutta Figen



Fiordifrutta Figen er en økologisk gourmetmarmelade fremstillet af solmodne, friske figenfrugter, som giver marmeladen en både sød og mildt syrlig smag. De sprøde figenkerner giver kant og gør marmeladeoplevelsen ekstra fornøjelig.

Fiordifrutta Figen er en økologisk gourmet-marmelade. Et enkelt glas bliver fremstillet af ca. to kilo økologisk frugt, og marmeladen er ikke tilsat sukker, men i stedet sødet med et naturligt sødemiddel. Sødemidlet, DolceDi, er udvundet af saften fra økologiske skovæbler, og det betyder, at marmeladens samlede sukkerindhold er 30 % lavere sammenlignet med andre marmelader.

Den behagelige smag af de tilpas søde og mildt syrlige figenfrugter, akkompagneret med figenkødets sprøde kerner gør Fiordifrutta Figen til en oplivende, ny smagsoplevelse. De karakteristiske, knasende figenkerner i frugtkødet gør marmeladen karakterfuld. Fænomenal på groft brød, som tilbehør til kraftige oste eller fjerkræ – og en ægte lækkerbisken i de hjemmelavede pandekager.

En sund himmerigsmundfuld

De fleste af os kender figenfrugten fra juletiden, hvor den spises tørret sammen med nødder, mandler og dadler som en lidt sundere julesnack. De tørrede figner er kendetegnet ved deres meget søde smag, mens de friske figner, som Fiordifrutta-marmeladen er fremstillet på, derimod er mindre søde og let syrlige i smagen.

Både de tørrede og friske figner har et højt indhold af både vitaminer og mineraler. Fiordifrutta Figen er derfor et både forfriskende og sundt alternativ til de traditionelle marmeladekendinge i køleskabet.

Fiordifrutta Figen er på markedet nu. Find den i Super Brugsen, Kvickly, Irma eller i udvalgte helsekostbutikker og specialbutikker.

Prøv også de sprøde speltpandekager serveret med vaniljeis og Fiordifrutta Figen.

Speltpandekager med Fiordifrutta Figen

5 øko æg
2 dl øko sigtet speltmel
2 dl grahamsspeltmel
2 tsk rørsukker
¼ tsk havsalt
3 dl mælk, soja- eller risdrik
2 dl øko øl

Pisk æggene godt sammen med sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og rør godt med en grydeske. Tilsæt mælk, rør igen og rør også øllet i. Lad dejen hvile i ca. 30 min. Pandekagerne bages i smør, oliven- eller kokosolie på en pande ved middelhøj varme. Brug 1 dl dej pr. pandekage til en stor pande. Er færdigbagte, når de er gyldenbrune på begge sider.

Server pandekagerne varme med vaniljeis og Fiordifrutta Figen eller den økologiske chokonøddecreme Nocciolata.


Fiordifrutta Figen, tilføjet af : | 04.06.2009




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleskiver     Børnenes kokoskugler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Nemme pølsehorn     Gammeldaws æbleflæsk.     Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Mælkesnitter     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Karbonader i fløde/porre sauce     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]