opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Holmegaard Glasværk åbner Chokoladehus



Holmegaard har haft stor succes med attraktionen Det Levende Glasværk, som aktivt involverer og udfordrer børnenes fantasi samtidig med, at de lærer noget om fremstilling af glas. Nu åbner Holmegaard Chokolade, som er en ny og spændende del af Det Levende Glasværk.

Sanseligt og delikat

Hos Holmegaard Chokolade kan hele familien få en oplevelse, som vækker alle sanserne, og giver et indblik i chokoladens aromatiske og sanselige verden. I det velduftende Chokoladehus kan man for alvor udfordre og forkæle den søde tand. Man kan blive chokolademester for en dag, og blandt andet lære kunsten at lave delikat dessertchokolade med lækkert fyld af rene råvarer, at overtrække chokolade og dekorere marcipanhjerter. Og så opfylder chokoladehuset et af børnenes inderste ønsker – de kan nemlig lære, hvordan de laver deres egen pålægschokolade!

Desuden kan man smage husets forrygende hjemmelavede flødeboller, dessertchokolader, trøffelkugler og marcipanstænger, som alle er lavet af chokolatieren Michael Lentz, som også gerne deler ud af sin store viden om chokolade.

Dyb respekt for råvarerne

Det er Chokolatieren Michael Lentz, der står for produktionen af chokoladen, der fremstilles med stor omhu og kærlighed af de absolut bedste råvarer. Alle ingredienser er 100% naturlige, så hvis man køber et stykke fyldt chokolade med cognac, kan man være sikker på, at det er den ægte vare.

”Det at få lov til at arbejde med chokolade, er en sand fornøjelse. Jeg har en medfødt trang til og kærlighed for at udforske det søde univers sammen med kærligheden til de gode råvarer, og det ægte håndværk. Hos Holmegaard Chokolade anvender vi de fineste krydderier, helt rene frugtpuréer, ægte spiritus, økologisk smør og fløde fra de dejlige danske køer og honning fra Læsø – ja, jeg kunne blive ved,” siger Chokolatier Michael Lentz.

Holmegaard for hele familien

Med det nye Chokoladehus bliver Holmegaard en fuldendt oplevelse for hele familien, hvor alle sanser påvirkes og pirres. Børnene kan prøve kræfter med sig selv og glasmagien i ”Det Levende Glasværk”, der forener både leg og læring, og som har haft stor succes, siden det åbnede i april sidste år. De voksne kan bjergtages af skønheden i glaspusteriet og fascineres af glaspusteriets historie. Og som finalen på oplevelsen kan børn i alle aldre nu også få en bid til den søde tand, og købe lidt sødt med hjem til kaffen.

Holmegaard Chokolade kan også købes hos blandt andre The Royal Café på Amagertorv i København.

Opskrift: Holmegaards varme chokolade

4 personer

1 l sødmælk
1 dl piskefløde
60 g sukker
200 g god chokolade
½ vanillestang
½ kanelstang
Evt. chili efter behag

Varm mælk og fløde op sammen med vanillekornene og den halve vanillestang, kanel og sukker. Det må ikke koge.

Tilsæt hakket chokolade, vent nogle minutter og rør rundt.

Krydderierne kan erstattes med et mix af Julens krydderier: Nelliker, kanel, anis. vanille, allehånde, appelsin og kardemomme.

Åbningstider:
Holmegaard Chokolade er åbent alle ugens dage: kl. 10 – 16 (13. august - 21. december).

Adresse:
Holmegaard Chokolade, Glasværksvej 54, Fensmark, 4684 Holmegaard, tlf. 55 54 50 00.


Holmegaard Glasværk åbner Chokoladehus, tilføjet af : | 28.10.2007




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fondue     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Heksehatte cupcakes til halloween     Pasta Cabonara uden æg     Porrer i fad med oksekød     Raclette med det hele     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     irsk stuvning med svinekød     Pastapenne med laks og tomat flødesovs     Røræg i ovn     Kvædemarmelade     Boller m/ A38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]