Annonce
Madam Sprunck i Helsingør - et besøg værd

Madam Sprunck i Helsingør - et besøg værd

avatar
M. Rykov


Vi besøgte i juli Madam Sprunck i Helsingør. Vi valgte juli-menuen med tilhørende vinmenu. Denne aften stod menuen på: 1. Havtaske i en hummer-balsamico sauce med dejlige, friskbælgede grønne ærter 2. Foie Gras terrine og kammusling på friseesalat 3. Sommerbuk i solbærsauce med marinerede friske majs Alt var tilberedt sprødt og lækkert med masser af smagsindtryk, der hele tiden klædte hinanden. Vi fik dejlige vine, og glassene var hele tiden fyldt op. Afslutningsvis hørte til vinmenuen kaffe efter eget valg - vi var så mætte, at vi måtte ty til dobbelt espresso. Ud over maden, som var rigelig og veltillavet, vil vi gerne rose den omsorgsfulde og opmærksomme betjening. Disse unge mennesker kan deres håndværk - og udfører det med smil og humor. Prisen for 2 var lige under 1000 kr. Næste gang vi er i Helsingør kommer vi helt sikkert igen. Og til frokost er der fransk mad til rimelige priser i cafeen. Stedet har både inde og ude hyggelige siddepladser, så det kan besøges på alle tider af året.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt