Bland ingredienserne til Hvidløgs-/chili-mayo og sæt den i køleskabet, så den kan trække. Hvis du laver Coleslaw til, så tag 2 spsk mayo fra efter, du har blandet hvidløg i og før du blander chili i.
Bland olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber i en stor skål med plads til kartoflerne. Skrub kartoflerne og skær dem i halve på langs og herefter hver halve i ca. 4 både. Bland dem med olien mv. i skålen og bred dem ud på en bageplade. Sørg for, at de ikke ligger ovenpå hinanden. Steg dem i ovnen sammen med King Chicken-agtig kyllingen i ca. 45 minutter.
Hvis du kun laver pomfritterne, bliver de supergode, hvis du sætter ovnen på max temperatur i en ½ time og åbner ovndøren hvert 7 minut og lader dampen komme ud…
SERVERING
Servér med King Chicken-agtig kylling og Coleslaw – se under mine opskrifter.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)