Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Familien Nørgaards Juleleverpostej
Opskrifter
>
Familien Nørgaards Juleleverpostej
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Familien Nørgaards Juleleverpostej var dagens opskrift den
12.06.2017
Vist
20.885
Favorit
5
Opskrift af:
Allan Nørgaard
11 - 12
Kategori
Andet
Frokost
Danmark
Jul
Leverpostej
Juleleveropstej
Julemad
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
LEVERMASSE:
Lever og spæk hakkes 2 gange.(Færdighakket lever og spæk i frosne 500g. pakker kan fint anvendes)
Æg, løg, hvidløg, salt, peber og frikalet røres heri.
OPBAGNING:
Margarinen smeltes i en gryde. Mælk og mel røres/piskes heri.
Opbagningen varmes langsomt op under omrøring, til den kun lige akkurat koger.
Lad opbagningen afkøle til den er max. håndlun.
Herefter hældes den langsomt i levermassen som røres grundigt.
Blandingen hældes herefter i forme.
2,5 dl. Aluforme giver 11 - 12 stk.
Postejerne bages i vandbad ved 180 grader i ca. 1½ time, midt i ovnen.
Velbekomme.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Tzatziki
lækker sommersalat
Søde boller
Ølkage
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 01.03.21 UGE 09
Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)
Brugere online : 363
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version