1/2 kg. persillerod (selleri, gulerod eller pastinak kan også bruges)
1 dl fløde
2 æggeblommer
2 spsk. smør
salt og peber
4 små forme af folie
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Skræl grønsagerne
- Skæres i mindre stykker
- Koges i letsaltet vand til de er møre
- Afdryp i en sigte
- Smelt smørret og svits de kogte grønsager, de må ikke blive brune
- Smag til med salt og peber
- Blend til pure og afkøl
- Pisk æggeblommer med fløde og røres i pureen
- folieformene smøres med olie
- Fordel pureen i formene
Bages i vandbad, 175 grader i 25 min.
SERVERING
Når Grøntsagstimbalen skal serveres vender man dem ud på tallerken.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)