Braiseret kalvespidsbryst


Braiseret kalvespidsbryst
Opskrifter   > Braiseret kalvespidsbryst


Braiseret kalvespidsbryst kan bruges til en hovedret eller til "tapas" forret

Antal gange opskriften er vist Vist
10.105
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Kødes varmes op og kan skæres i skiver til hovedret med kartofler og Marinerede rødbeder eller i 4x4 tern med peberrodscrem på toppen til en "tapastallerken" sammen med fx. et lille stykke sandart, Marinerede rødbeder, Flamberet kammuslinger, Dansk gedeost med eddike dressing

RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER


Bruger område!

Opret en bruger for at benytte indkøbslister, favoritlister og private noter m.m. (virker både i App'en og på Maduniverset.dk)

Opret bruger

Log ind


 
Følg Maduniverset på Pinterest


DAGENS OPSKRIFT 26.05.19 UGE 21

God Kartoffelsalat
God Kartoffelsalat

Brugere online : 185
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version