Braiseret kalvespidsbryst


Braiseret kalvespidsbryst
Opskrifter   > Braiseret kalvespidsbryst


Braiseret kalvespidsbryst kan bruges til en hovedret eller til "tapas" forret

Antal gange opskriften er vist Vist
11.865
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Kødes varmes op og kan skæres i skiver til hovedret med kartofler og Marinerede rødbeder eller i 4x4 tern med peberrodscrem på toppen til en "tapastallerken" sammen med fx. et lille stykke sandart, Marinerede rødbeder, Flamberet kammuslinger, Dansk gedeost med eddike dressing



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 10.08.20 UGE 33

Grillspyd med kyllingeinderfilet
Grillspyd med kyllingeinderfilet

Brugere online : 363
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version