Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Mørbradgryde med frankfurtere
Opskrifter
>
Mørbradgryde med frankfurtere
(Opskriften fortsætter under reklamen)
En rigtig lækker gryderet der sagtens kan laves dagen før eller gemmes i fryseren.
Vist
5.125
Favorit
4
Opskrift af:
Bente Kilian
4 prs.
Tid
Ca. 60 (min.)
Kategori
Gryderetter
Hovedret
Danmark
Mørbrad
Gæstemad
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stk. mørbrad ca. ½ kg i stykker ca. 1½cm
2 stk. frankfurtere i skiver fx. med røget chipotle chili
150 g røget snitte eller bacon i tern
1 stort løg i tern
125 g champignon i skiver
125 g perleløg
2 fed hvidløg hakket
1 rød peber
1 ds. Flåede tomater
1 spsk. Tomatpure
1½ - 2 dl. Vand
1-2 dl. Fløde
¾ spsk. Mild karry
1½ spsk. Paprika
0,5 spsk. Herbamare eller 1 grøntsagsterning.
Salt og peber
Olie til stegning
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Svitses i nævnte rækkefølge tages op af gryden inden næste ingrediens
Røget snitte, mørbrad og frankfurtere
Karry tilsættes og brændes af hvorefter løg svitses. Vandet tilsættes og gives et
Opkog og hældes over til kødet.
Kom olie i gryden og svits champignon.
Tilsæt tomatpure og derefter kødet.
Tilsæt flåede tomater, peberfrugt, perleløg, herbamare og fløde.
Småkoger ca. en halv time og smages til.
SERVERING
Serveres med ris eller kartoffelmos
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Svensk pølseret ( Den rigtige! )
Gina´s Karrygryde
Chili con Soy
Husets oksegryde
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 13.04.21 UGE 15
Flødestuvet spinat
Brugere online : 375
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version