- Varm chokoladen op til 45° og derefter ned til 28° og derefter op til rette temperatur: Hvid 31°,Mørk 33°,Lys 32° (fx. i mikroovn, rør ofte rundt og tjek temp. hvis man gør det over vandbad så pas på der ikke kommer vanddamp ned i chokoladen)
- Rul nu marcipanen i chokoladen og læg til afkøling i køleskab (lægges på plast folie hvis fødder på chokoladen kan det rives væk)
- Når chokoladen er stivnede helt så vend kuglerne i æggehvide og rul i flormelis
- Læg i en dåse og sæt på køl (grøntsags skuffen i køleskabet har en god temp. lidt varmere en resten af køleskabet)
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)