Bland smør, sukker og glukose let sammen. Rør det kolde sigtet hvedemel i til sidst.
Rul massen til en aflang pølse på ca. 5 ca. i diameter. Anvendes pergamentpapir går det let. Lad massen hvile i køleskabet i mindst 1 time. Skær rullen i 3 cm tykke skiver. Læg dem på en velsmurt, koldt og meget rent og glat bageplade. Hold god afstand, Karamelbundene vokser mindst 5 gange nuværende størrelse.
Bag dem i den forvarmede ovn ved ca. 190 - 200 grader på underste rille i ca. 6-8 minutter. Hold øje med dem hele tiden. Tag pladen ud, når overfladen bobler. Karamellen må heller være for lys end for mørk. Lad det hvile et minut. Vip Karamelbundene ved hjælp af en paletkniv over på en omvendt skål eller kop, når den er ved at blive sej i konsistensen. Lad kurven stivne helt inden den fjernes fra skålen/koppen.