6 skiver lammekølle eller 6 magre lammekoteletter ( a 125 g )
25 g margarine
1 tsk. salt
1/8 tsk. peber
1 fed knust hvidløg
Sovs
2 ½ spsk. mel
2 ½ dl fløde
1 ds. aspargassnitter ( ca. 300 g )
1 tsk. salt
1/8 tsk. hvid peber
1/8 tsk. muskatnød
1½ spsk. parmesanost
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Broccolien optøes.
Kødskiverne snittes et par steder i kanten og brunes i margarine på en stegepande.
Broccolien fordeles i et ovnfastfad ( 20 x 30 cm )
Lammekødet lægges over broccolien og krydres med salt, peber og hvidløg.
Mel, fløde og aspargesvand piskes til jævning i en gryde og koges igennem. Først derefter tilsættes krydderierne.
Aspargessnitterne og sovsen fordeles over kødet, og parmesanosten drysses på.
Fadet sættes på ovnristen i kold ovn på en af de nederste ribber.
Bagetid: Ca. 45 min ved 200 grader.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)