Tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt så meget mel at dejen kan slås igennem.
Tilsæt 1 dl mel ad gangen, til dejen kan æltes i hånden. Hæld dejen ud på et meldrysset bord.
2. Ælt dejen i 10 min. og drys let med så meget mel at dejen ikke hænger i. Form dejen til en kugle. Kom 1 spsk olie i en høj skål og vend dejen rundt heri, så der kommer olie på alle sider. Dæk til med film og lad dejen hæve til dobbelt størrelse (ca 2 timer)
3. Form dejen til 2 kugler og lad dem ligge tildækket mindst 10 min. så de mister lidt af deres elasticitet.
4. Tryk deje flad og rul den ud til bradepande størrelse.
5. Hæld tomatsauce på pizzaerne og kom det ønsket fyld på
6. bag pizzaerne i ca 10 min i en forvarmet ovn på en forvarmet bradepande eller ildfast pizzasten ved 250-260*c. Eller til bunden er gylden
Tomatsauce:
1. Flå og hak tomater fint
2. Hæld resten resten af ingredienserne i en gryde med de hakket tomater og kog det ind til en tyk sauce