Margarine og sukker røres til skum. Æggene tilsættes et ad gangen. alt tilsættes undtagen natron under omrøring. Til sidst vendes natron i, og dejen hældes i form. Bages 30 minutter ved 200 C. Overtrækschokolade strøs på lige når kagen tages ud af ovnen, og glattes ud, når den er smeltet.
SERVERING
Opskriften er ganske udmærket til
muffins.
Som den er, giver den naturligvis bananmuffins, men prøv sådan her:
Undlad:
Bananer, havregryn
Tilsæt:
50 g kakao
50 g hakket chokolade
Herved fremkommer lækre chokolademuffins. Dejen hældes i linse-
forme, og bages ved 200 C i 15 minutter. Kun fantasien sætter grænser for variationerne af denne lækre kage
Portionen er meget stor, da den stammer fra et storkøkken. men prøv at hælde dejen i mindre forme og frys den ned ubagt. dejen tages op et par timer før den skal bages, og bages ved 150 grader i ca. en time - til den ikke hænger i strikkepinden, eller til stegetermometer viser over 95 grader.