smør, farin og vanille røres sammen med håndmixer eller i røremaskine med dejspade.
Når massen er rørt til en ensartet konsistens, tilsættes æggene et ad gangen, og der piskes grundigt imellem hvert æg.
Mel, bagepulver og salt blandes og sigtes i dejen. Rør grundigt.
Valnødder hakkes groft, chokolade hakkes groft i størrelse af ca. en 25-øre. Tilsættes dejen, rør igen grundigt.
Dejen ”mases” ud i en bradepande med bagepapir. Den er meget tæt og bastant.
Bager ved 155 grader i ca. 1 time.
Køles af, og skæres i små stykker
SERVERING
Denne udgave af brownies er utrolig lækker som en lille bid til kaffen eller lun med lidt is. Den bliver meget tæt, og minder lidt om konfekt.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)