25 g Gær. 1/2dl Lunken vand. 2 dl Mælk. 3spsk. Sukker. 1/2 tsk. Salt. 400 g Mel. 1 spsk Olie.
Fyld : 1/2 dl. Olie Eller oliemagarine. 150 g Farin.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i lunken vand. Bland det øvrige og ælt en dej. Dejen kan godt klistre lidt. Lad dejen hæve tildækket i 30 min.Ælt dejen en gang til. Beklæd et fad eller en bageplade 40-25 cm. med bagepapir.Tryk dejen ud på pladen. Det er lettest når man har lidt vand eller olie på hænderne. Fyld : Bland olie og farin og fordel det på dejen. Lav små fordybninger i dejen med fingerne. Lad den hæve i 20 min.Bag den i ovnen ved 180 Grader i 20-25 min.
SERVERING
Til en god kop kaffe eller te...
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)