450 G Friske jorbær. 4 1/2 dl Fløde 18 %. Ca 120 G Sukker. Kornne fra en stang vanilie. 5 Blade husblas. 1 1/2 dl Piskefløde.
Tilbehør : Friske jorbær evt. dyppet i chokolade.Pyntes med citronmelisse og chokolade stykker.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skyl jorbærrene, dup dem tørre og fjern blomsten ved hjælp af en kniv. Blend jorbær,fløde,sukker og vaniliekorn til en glat masse . Smag til om der evt. skal mere sukker i.Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min. Bring piskefløden i kog i en lille kasserolle og tag den af varmen. Opløs husblassen i den varme fløde under omrøring og bland derpå fløden med jorbærmassen. Fordel Jorbærblandingen i små kopper eller ligne. Og lad desserten stå tildækket i køleskab i ca 4 timer...