400 g Mel. 250 g Smør. 300 g Sukker. 1 tsk. Bagepulver. 4 Æggeblommer. ca. 2 1/2 dl Mælk.
Fyld : 225 g Æblegrød eller marmelade.
Marengs: 250 g Sukker. 4 Æggehvider piskes stive og sukkeret tilsættes lidt af gangen.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Smeltet smør røres med sukker. Tilsæt æggeblommer et ad gangen.Mel,bagepulver,mælk røres i til dejen er ensartet. Hæld dejen i en bradepande med papir 30 *40. Bag kagen ved 200 Grader i ca 15 min. Derefter tages kagen ud og smøres et lag æblegrød eller marmelade på. Læg marengs over fyldet og strø lidt sukker over marengsen. Bag kagen vidre i ovnen ved samme grader i ca 15 min. Til marengsen er gylden.
SERVERING
Til en god kop kaffe...
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)