4-5 tørrede chilier (dem fra Tiger er glimrende, og ja, -det er nok!)
1 dåse hakkede tomater
1½ dl kogende vand
et løg
en peberfrugt
salt og peber
margarine til svitsning
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Start med at pille kernerne ud af chilierne og put "skallen" i en lille skål. Hæld så det kogende vand over og dæk til med en tallerken eller lign.... Lad det stå og trække i 20-30 min.
Mens du venter kan du skære løg og peber i tern.
Når vandet med chilierne har trukket smides begge dele i en blender (eller hvad man nu har) og blendes.
Så sættes en gryde over med lidt fedtstof og løgene svitses heri. Så hældes chilivandet, peber og tomat i gryden, røres rundt og så skal det ellers bare stå og simre i yderligere 20-30 min. Lidt salt og peber og så skal det bare køle af, så har du en super god hjemmelavet salsa til næsten ingen penge og 3-4 gange så meget som man kan købe i butikkerne til en formue.
SERVERING
Perfekt til Nachos, Tortillas, tacos, fajitas osv. og en fremragende dip!