350- 400 gr. krebsehaler og rejer eller evt. skaldyrsmix
½ icebergsalathoved
Marinade:
3 spsk. olivenolie.
4 spsk. citronsaft.
1 bdt. dild.
½ - 1 tsk. paprika.
1 fed fintsnittet hvidløg.
½ løg i små tern
Salt og peber.
citonskiver af 1 citron
½-1 rød snack-peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
rør marinaden sammen og kom de optøede skaldyr i -- lad det trække koldt til det skal serveres --
bland fintstrimlet icebergersalat i og anret enten i portionsglas eller en skål.
pynt med citroner og snackpeber.
SERVERING
serveres med lunt brød
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)