1: Blommefyld - Skær blommekødet i små tern og kom dem i en gryde under låg sammen med lidt sukker og hel kanel. Damp dem møre, fjern låg og kanelstangen og kog blommekødet til en tæt kompot.
2: Trøffelfyld - Hak chokoladen til trøffelfyldet fint. Pisk fløde og maizena sammen og kog med honning, til fløden legere let - som en konditorcreme. Hæld den direkte over chokoladen under omrøring og pisk det igennem. Rør lidt af blommekompotten i. Sæt det i små toppe a` ca. 15 gram på bagepapir, og frys toppene.
3: Chokoladegrunddej - Smelt chokoladen til grunddejen til den bliver 50-55 grader varm. Tilsæt smørret og rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne meget luftige og pisk sukkeret i. Rør lidt af æggehvidemassen i chokolademassen sammen med melet og vend resten af æggehviderne i.
4: Kom 2 cm grunddej i små timbaleforme af aluminium eller porcelæn. Kom den frosne trøffel, og lidt blommekompot i. Dæk med grunddej. Totalvægten skal være ca. 90 gram. Frys igen. Bag direkte fra fryseren (hvor de kan holde sig i min. 1 måned) 1 time før de skal spises, i 6-8 minutter, ved 210 grader. Køl af ved stuetemperatur. Fyldet vil være tungtflydende ved serveringen.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)