Eddike og olie røres sammen til en tyk konsistens. Sennep og honning tilsættes efter smag og behag. Når det er lavet sættes det i køleskabet til dagen efter.
Smages til igen inden man bruger det.
Man kan sagtens lave mere eller mindre så længe man bare følger 1 del eddike til 3 dele olie.
Fyld:
Kyllingerfileterne porcheres.
Æblerne skæres ud i små bidder.
Valnødderne hakkes hvis de ikke er det.
Æbler og valnødder røres sammen med lidt dressing.
Kyllingen plukkes og kommes i mens der tilsættes mere dressing. Dressingen skal doseres så det kun binder" ingredienserne sammen.
SERVERING
Serveres på et stykke groft rugbrød, eller ovenpå frisk grøn salat med flute til.(som forret evt)
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)