Sæt hamburgerryggen i kog i en stor gryde med vand og lidt salt. Koges til den er 75 g. i midten eller ca. 1 1/2 time.
Skræl og kog kartoflerne i vand med lidt salt 30 min. før hamburgerryggen er færdig. Prik med en gaffel om de hænger fast eller slipper. De er færdige når de slipper gaflen :-)
Gem lidt af kartoffelvandet.
Rens rosenkålene godt og kog dem ca. 10- min m. en smule salt og gerne en lille klat smør.
Gem osse lidt af vandet herfra.
Smelt nu magarinen i en gryde til sauce, og lav en melbolle af magarine og mel.
Tilsæt mælken lidt efter lidt. Spæd op med lidt af vandet fra kartofler og rosenkål, til den har en passende konsistens. Og smag saucen til med salt og peber tilsidst.
SERVERING
Serveres med lidt af hvert anrettet på en tallerken. gerne med syltede agurker til.