Philadelphia ost ( til at smøre sandwich bund og låg)
Strimlet icebergsalat
4 gulerødder
2 store tomater
4 skiver mozzarella ost
Spire mix
600 g fedtfattig oksefars
4 fed hvidløg
2 spsk. Soltørrede tomater
Salt & peber
Salsa:
1 ds. Hk. Tomater
1 frisk rød chili
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
1 tsk. Spidskommen
1 lille løg
Salt – peber
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Salsa:
Skær chilien op på langs og fjern kerner,
kom alle ingredienser, pånær de hk. tomater
op i din foodprocessor med blender kniven på.
Kør på puls knappen til delene er er passende hakket, dog ikke helt til mos.
Hæld en smule af væden fra tomaterne og bland dem sammen med den blendede masse.
Smag til med salt, peber og evt. mere spidskommen.
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den fine side af rivepladen i din foodprocessor.
Skyl spirerne, og skær tomater i skiver. Snit salaten i strimler.
Kom halvdelen af oksefarsen i din foodprocessor med blender kniven på. Tilsæt hvidløg og de soltørrede tomater. Blend til det hele er groft hakket. Tag farsen op og bland den med resten af oksekødet. Drys med salt & peber og steg på en pande.
Lun brødene i ovnen, flæk dem og smør med et tyndt lag philadelphia ost. Kom salat på, en skefuld salsa, tomatskiver, bøffen, en skive ost, top op med spirer ogsæt låget på skråt.