100 g. nøddekerner(mandler og hasselnødder, ellers efter eget valg)
Merengs:
4 æggehvider
300 g. sukker
3 tsk. vanille
Pynt:
4 dl. fløde
4 dl. creme fraiche
1 kg. blandet frugt og bær (lyder af meget, men det er det ikke) ;-)
50 g. hakket chokolade
2 tsk. vanille
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
TÆND OVNEN PÅ 200 GRADER.
Æggeblommer og sukker piskes godt. (æggehviderne skal gemmes til merengs) Margarine smeltes og mælk hældes i i en ANDEN skål. Æggemassen blandes med margarinen og mælken. Mel og bagepulver røres i.
Dejen hældes i en bradepande. Nødderne hakkes el. blendes i en persillehakker. Derefter drysses de over dejen på bradepanden.
Æggehvider piskes stive, sukker og vanille piskes med. Massen fordeles over dejen. Sæt bradepanden i ovnen og bag den i ca. 30 min på de 200 grader. (merengsen skal være let gylden)
Kagen køles af…
- imens:
Piskes fløden stiv og vendes med creme fraiche. 2 tsk. vanille blandes i. Råcremen smøres ud på kagen når den er kold. Pynt kagen med friske bær og frugt. Chokolade kan evt. drysses over.
TILFØJ GERNE EN KOMMENTAR + EN BEDØMMELSE - TAK ! ;-)
SERVERING
Serveres som lagkage til fødselsdag, til en dejlig frisk sommerdag el. ligende… :-))
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)