opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Der findes forskellige "roux".
Brun roux er lavet af fedt fra ovn sky bruges til brune sauce. Lys roux er lavet af fedt fra ovn suppe bruges til veloutesauce & supper. Blond roux er lavet af smør & mel bagt sammen, bruges til bechamelsauce etc.



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Halloween pølserhorn mumier     Varm kartoffelsalat med fløde     Poulard Edward den 7.     Æggekage     Kartofler med timian og paprika i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Marengs spøgelser     Bornholmersalat     Karrysuppe med rejer og ris 3-4 personer     Kvædemarmelade     Kogte hummerhaler     Tunsalat (næsten) som far laver det     Tomatsalat med løg     Marengslagkage med æbler og karamel     Gulerodskage (Rå)     Vegetar wok med grøntsager     Annettes nemme øllebrød     Mormors citronfromage     Rejesuppe med fersken.     Gammeldaws æbleflæsk.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]