opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
At koge ind betyder, at man lader suppe eller sauce koge uden låg, så noget af vædsken fordamper, og smagen bliver kraftigere. Er saucen jævnet skal man røre jævnligt, så den ikke brænder på. Start derfor med at koge saucen ind til en god smag og jævn først bagefter.

Koge ind, tilføjet af : eba






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt grillet oksefilet     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Brownie med saltkaramel midte     Grillet jomfruhummerhaler     Kogning af majs     Raclette med det hele     Grillspyd     Kongens waldorfsalat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Nemme flûtes     Pizza bagt på bagesten     Hjemmelavet varmrøget laks     Trylledej (ikke spiseligt)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]