opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
At koge ind betyder, at man lader suppe eller sauce koge uden låg, så noget af vædsken fordamper, og smagen bliver kraftigere. Er saucen jævnet skal man røre jævnligt, så den ikke brænder på. Start derfor med at koge saucen ind til en god smag og jævn først bagefter.

Koge ind, tilføjet af : eba






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kylling i fad m. pesto, oliven m.m.      Svampet kanelkage     Blommetrifli     Verdens bedste brød     Lakseroulade med peberrod     Raclette med det hele     Brombærsyltetøj med rom     Grillet vildt dyrekølle     Tunmousse      Kogning af majs     Nemme pølsehorn     Blåbærmuffins     Grill Sovs     kyllingelår med rasp i friture     Gammeldags Pandekager     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]