opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
At koge ind betyder, at man lader suppe eller sauce koge uden låg, så noget af vædsken fordamper, og smagen bliver kraftigere. Er saucen jævnet skal man røre jævnligt, så den ikke brænder på. Start derfor med at koge saucen ind til en god smag og jævn først bagefter.

Koge ind, tilføjet af : eba






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Klamme fingre     Stegte bønner med ristet hasselnødder     Kokosboller     Fersken suppe (den er genial)     Kylling med cashewnødder     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner     Snobrød med bagepulver     Fars skinkesalat     Pestomarinerede kammuslinger     indviklede bønner     Råkost med ananas & rosiner     Farmors Citronkage     kartoffelsalat     Gulerodskage (Rå)     Frikadeller     Lækker kage med chokolade, kokosmel, mandler og rosiner.     Den helt rigtige Brownie     Lagkage med banan & ananas     Hjemmelavet rødkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]