opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
At koge ind betyder, at man lader suppe eller sauce koge uden låg, så noget af vædsken fordamper, og smagen bliver kraftigere. Er saucen jævnet skal man røre jævnligt, så den ikke brænder på. Start derfor med at koge saucen ind til en god smag og jævn først bagefter.

Koge ind, tilføjet af : eba






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Grillet bøf af tyndstegsfilét med grillede asparges     Grillet vildt dyrekølle     Trylledej (ikke spiseligt)     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Nemme pølsehorn     Hjemmelavet varmrøget laks     kanin i ovn med bacon     Tvebakkekage     Yoghurtboller     Svampet kanelkage     drømmekage i bradepande     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]