opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Server mål & vægt


Diverse

 

Kød

200 gram kød pr. person hvis der ikke er ben i og 250 gram kød hvis der er ben i.

Rejer

50 - 75 gram pr. person

Sauce

Regn med 1 dl. sauce pr. person.

Fisk

125 gram fisk pr. person til en forret.

Kartofler

Regn med 250 gram kartofler pr. person


Osteanretning

 

Frokost

100 gram pr. person

Helt måltid

250 gram pr. person

Mellemret

50 gram pr.person

Dessert

Ca. 75 gram


Drikkelse

 

Velkomstdrink

1 glas pr. person

Forret / Vin

1½ glas pr. person

Hovedret / vin

3 glas pr. person

Dessert / vin

1 glas pr. person

Vand

Husk at server vand til.




Medlemmers Kommentarer

Tanja & Thor
08.01.2015, 23:57
Is mængde pr person

ca. 2-3 dl. per person.

Tanja & Thor
08.01.2015, 23:35
Velkomstdrink:
(ca. 6 glas pr. flaske) evt. champagne (ca. 7 glas pr. flaske)

Hvidvin:
(ca. 8 glas pr. flaske)

Rødvin:
(ca. 6 glas pr. flaske)

Dessertvin:
(ca. 10 glas pr. flaske) evt. portvin (ca. 15 glas pr. flaske)

Cognac/likør:
(ca. 25 glas pr. helflaske)

Sodavand/øl:
Ca. 3-4 glas/genstande pr. person







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Fløde/tomatsauce     Pizza bagt på bagesten     Pizzabøffer     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Marinerede spareribs     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Amerikansk Coleslaw     Porretærte på pastabund.     Honning glaseret grøntsager     Koteletter i Fad med paprika     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Honningmarinade     Stegt flæsk m. persillesovs     Grov go'e boller     Rejeroulade med spinat.     Kylling og spinat tærte     Birgit's Kartoffel- Porresuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]