opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Smagsforstærkere fra naturens side


Når man laver mad er det vigtigt at man bruger smagsforstærkere for at smagen bliver endnu bedre, det man tit høre om er : salt, sødt, stærkt, surt, bitter og umami

Se hvilke smagsforstærkere som giver de forskellige:

SALT: soja, fiskesauce, kapers, havsalt, tamari og oliven.

SØDT: honning, juice, frugt, rodfrugter, æbler, bananer, tørrede frugter og kanel.

SURT: citronsaft, limesaft, eddike, vin, syrnede mælkeprodukter og appelsin.

BITTER: skrællen fra citrus, hvidløg, persille, rucola og grønne krydderurter, peber, kål, kaffe, kakao, grape og skræller fra kartofler eller frugter.

STÆRK: chili, ingefær, hvidløg, peberrod og peber.

UMAMI: Ingredienser der fremkalder umami kan være: ost, svampe, modne tomater, kogte kartofler, pasta, kød, fisk, æg, mælk, tamari og tang.

Smagsforstærkere fra naturens side, tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Den bedste Kylling i Karry!     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse med rød kaviar.     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]