opskrifter
Søg i 12.531 opskrifter fra 25.837 medlemmer
i

Smagsforstærkere fra naturens side


Når man laver mad er det vigtigt at man bruger smagsforstærkere for at smagen bliver endnu bedre, det man tit høre om er : salt, sødt, stærkt, surt, bitter og umami

Se hvilke smagsforstærkere som giver de forskellige:

SALT: soja, fiskesauce, kapers, havsalt, tamari og oliven.

SØDT: honning, juice, frugt, rodfrugter, æbler, bananer, tørrede frugter og kanel.

SURT: citronsaft, limesaft, eddike, vin, syrnede mælkeprodukter og appelsin.

BITTER: skrællen fra citrus, hvidløg, persille, rucola og grønne krydderurter, peber, kål, kaffe, kakao, grape og skræller fra kartofler eller frugter.

STÆRK: chili, ingefær, hvidløg, peberrod og peber.

UMAMI: Ingredienser der fremkalder umami kan være: ost, svampe, modne tomater, kogte kartofler, pasta, kød, fisk, æg, mælk, tamari og tang.

Smagsforstærkere fra naturens side, tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Orientalsk Karrysuppe m. kylling     Tunmousse      Glace til kage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Rejemad     Røræg i ovn     Fondue     Appelsinfromage     Nachos m/kylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nøddemuffins     Grøntsagslasagne     Gullash-suppe     Skinkebøffer med sennepssauce & saltkartofler     Abrikos-Chokolade lagkage.     Gulerodskage (Rå)     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Kongens kotelet fest     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]