opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade)


Mørk chokolade:


- Varm chokoladen op til 53° (kommer det over 55° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 32° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )


Lys chokolade:


- Varm chokoladen op til 45° (kommer det over 48° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 32° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )

Hvid chokolade:


- Varm chokoladen op til 40° (kommer det over 45° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 31° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )

Chokolade temperering snyde trick


Hvis man ikke kan måle grader. Varm 2/3 chokolade i et vandbad (lav temp.) når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i.

Rum temperatur med chokolade arbejde


Det bedste er at rum temperatur er 19 grader så sætter chokoladen sig bedre mens man laver det.

Chokolade opbevaring


Chokolade har det bedst ved 8 grader ellers kan grøntsagsskuffen i køleskabet godt bruges den den er lidt varmere end resten af køleskabet ca. 5-6 grader

Opskrift på hjemmelavet fyldt chokolade

Se Julekonfekt

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade), tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Shredded kylling til burritos og taco     Kanelsnegle kagemand     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Færøsk æblekage     Flutes med krydderurter     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Trylledej (ikke spiseligt)     Stikkelsbærtærte     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Havkat i fad med grønsager og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]