opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade)


Mørk chokolade:


- Varm chokoladen op til 53° (kommer det over 55° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 32° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )


Lys chokolade:


- Varm chokoladen op til 45° (kommer det over 48° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 32° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )

Hvid chokolade:


- Varm chokoladen op til 40° (kommer det over 45° skal man lade chokoladen størkne igen og man skal starte forfra)
- Derefter ned til 28°
- Derefter op til rette temperatur på 31° (Hvis over 33° så skal man starte helt forfra :( )

Chokolade temperering snyde trick


Hvis man ikke kan måle grader. Varm 2/3 chokolade i et vandbad (lav temp.) når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i.

Rum temperatur med chokolade arbejde


Det bedste er at rum temperatur er 19 grader så sætter chokoladen sig bedre mens man laver det.

Chokolade opbevaring


Chokolade har det bedst ved 8 grader ellers kan grøntsagsskuffen i køleskabet godt bruges den den er lidt varmere end resten af køleskabet ca. 5-6 grader

Opskrift på hjemmelavet fyldt chokolade

Se Julekonfekt

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade), tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Færøsk æblekage     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Svampet kanelkage     Pizza bagt på bagesten     Riskage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Mormors citronfromage     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]