opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade)


Varm chokoladen op til 45° og derefter ned til 28° og derefter op til rette temperatur: Hvid 31°,Mørk 33°,Lys 32°

Snyde trick hvis man ikke kan måle grader. Varm 2/3 chokolade i et vandbad når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i.

Det bedste er at rum temperatur er 19 grader så sætter chokoladen sig bedre mens man laver det.
Se Julekonfekt

Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade), tilføjet af : Tanja & Thor






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Laks & havkatmousse m. fiskesauce     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Supersprøde havregrynskager.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Suppekuren     Haresteg     Kanelsnegle kagemand     Heksegryde     Tunmousse      Ægte indianer-røv     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]