opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet fyldt chokolade

Hjemmelavet fyldt chokolade

Hjemmelavet fyldt chokolade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(439)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet fyldt chokolade
93.476
Visninger
1.585
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Der er ikke noget bedre en fyldt chokolade med trøffel og andet godt

var dagens opskrift Hjemmelavet fyldt chokolade var dagens opskrift den 07.11.2018

DU SKAL BRUGE
400 gr. chokolade (slags er op til dig, vi bruger ca. 55% mørkchokolade uden kakaosmør)
Husk form til fyldt chokolade

Vælg en af følgende fyld:

Trøffelcreme med kokos og rom:
250 gr fløde
200 gr hvid chokolade
25 gr rom
25 gr smør
50 gr kokos

Karamel creme:
250 gr sukker
50 gr vand
50 gr honning
175 gr piskefløde
25 gr smør
250 gr smeltet ægte fløde chokolade

Klassisk chokolade trøffel
160 gram piskefløde
140 gram mørk chokolade


SÅDAN GØR DU
Start med at lave dit fyld.

Varm chokoladen op til 45° og derefter ned til 28° og derefter op til rette temperatur: Hvid 31°,Mørk 33°,Lys 32°

Snyde trick hvis man ikke kan måle grader. Varm 2/3 chokolade i et vandbad når det er smeltet hældes den sidste 1/3 af chokoladen i.

Hvis din temperering er gjort rigtigt, så vil chokoladen blive, sprød, blank og trække sig lidt sammen når den bliver kold og kan derfor let slås ud af formen da man ikke har ødelagt de chokolade krystaller man skal bruge.

Det bedste er at rum temperatur er 19 grader så sætter chokoladen sig bedre mens man laver det.

(man kan starte med at varme 200 g. og varme resten af de 200 g. når man skal lægge låg på chokoladen)

Pensel formene med chokolade og fjern chokoladerester fra kanten, stil på køle et par min. (bunden op af på et bræt med bagepapir) se nu om du kan se igennem chokolade skallen, hvis den virker tynd pensel igen og fjern chokoladerester fra kanten. stil på køl i ca. 10 min.

Fyld chokolade skallerne ca. 80% med det valgte fyld. sæt på køl i ca. 30 min.

fyld nu de sidste 15% med varme chokolade skrab formen med en lang jern Palet så der ikke sidder rester på kanten. Stil på køl i ca. 15 min. vrid lidt i formen og de er lige til at slå ud.


Vælg en af følgende fyld:

Trøffelcreme med kokos og rom:
1. Chokolade og smør smeltes i en gryde
2. fløde, rom og kokos tilsættes
Når det har kogt og er taget af varmen... sættes det på køl til dagen efter, hvor efter det piskes til creme

Europa karamel creme:
1. vand og sukker koges til karamel
2.når karamellen har den ønskede farve standses kogningen
3. Honning tilsættes
4. piskefløde (opvarmet) tilsættes lidt efter lidt
5. smør tilsættes
6. den smeltede chokolade tilsættes
7. cremen stilles til afkøling

Klassisk chokolade trøffel
Kog fløden og hæld over chokoladen. rør rundt til chokoladen er rørt ud. Stille til afkøling.

Hvis der er for meget fyld laves bare nogen flere chokolade skaller..

Opbevar chokoladen helst ved 16 grader.
SERVERING
Pynt evt. med chokolade, mandel flager eller hvad man nu har.


Hjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_0925.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_0936.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_1000.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_1002.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_1005.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-fyldt-chokolade-med-hvidwhiskycrem.jpgHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_0132.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-DSC_0062.JPGHjemmelavet fyldt chokolade - 10185-fyldtchokolade-med-hvidtroeffel-traenebaer.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
23.11.2013, 01:15
En god opskrift, vi har testet den og har også lavet en med hasselnødder inden i sammen med trøffel 18336-fyldt-chokolade-hasselnoedder.jpg
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet fyldt chokolade med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet fyldt chokolade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fondue     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Heksehatte cupcakes til halloween     Pasta Cabonara uden æg     Porrer i fad med oksekød     Raclette med det hele     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     irsk stuvning med svinekød     Pastapenne med laks og tomat flødesovs     Røræg i ovn     Kvædemarmelade     Boller m/ A38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]