opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mango lavendel rawfood kage

Mango lavendel rawfood kage

Mango lavendel rawfood kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(303)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Mango lavendel rawfood kage
12.823
Visninger
125
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 01.03.2018 Mango lavendel rawfood kage var dagens opskrift den 01.03.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Kagebund:
100g mandelmel (fint blendede mandler)
12 dadler uden sten (lægges i blød natten inden)medmindre de er friske.
2 spsk. kokosolie
30g tørrede morbær
1 tsk vaniljepulver

Creme:
400g cashewnødder(lægges i blød natten inden)
1 dl agavenectar
½ dl friskpresset citronsaft
4 spsk kokosolie
1 tsk kakaosmør

Glasur:
½ mango i tern
30 g tørrede mango (lægges i blød natten inden)
1 moden banan
1 spsk kokosolie
2 tsk HUSK
½ tsk vaniljepulver
evt. en knivspids Gurkemeje for farvens skyld.

Pynt:
Lavendler


SÅDAN GØR DU
Kør mandlerne til mel i en foodprocessor, eller køb det færdigt. Tilsæt herefter de udblødte dadler, kokosolie og vaniljepulver i og lad foodprocessoren køre til det er en ensartet masse. Tag en springform og dæk den med madfilm. Hæld massen i springform og tryk det helt ud til kanten med en dejskraber. Læg den i fryseren.

Lav nu cremen ved at blande cashewnødder, agavenektar, citronsaft, vaniljepulver, kokosolie og kakaosmør i foodprocessoren og lad den male cashewnødderne helt fine, til den bliver en helt ensartet masse. Tag springformen ud af fryseren og fordel massen i formen med en dejskraber. Laget skal være fordelt helt jævnt. Læg formen i fryseren endnu engang.

Lav nu glasuren ved at blende/køre mango, udblødt tørret mango, banan, kokosolie, HUSK, vaniljepulver og evt. gurkemeje i foodprocessoren . Tag springformen ud og smør det på kagen helt jævnt. Sæt kagen i fryseren en time eller mere, men så skal den dog stå og tø lidt inden servering. Fjern madfilmen lige, når den tages ud af fryseren og stil den på et flot fad til optøning, hvis det behøves.
SERVERING
Drys med lavendelblomster inden servering.
Mango lavendel rawfood kage - 10044-DSC_0360.jpg
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mango lavendel rawfood kage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Mango lavendel rawfood kage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Rawfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mango lavendel rawfood kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Havregrynskugler med mørk farin     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Raclette med det hele     Knasende chokolade cornflakes     Nissekræs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet marcipanbrød     Gammeldaws æbleflæsk.     Gode Råd - lette og luftige     Røræg i ovn     Daim konfekt     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]