opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helstegt krondyrryg

Helstegt krondyrryg

Helstegt krondyrryg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(279)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.176
Visninger
493
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
krondyrryg ca. 4 kg m. ben

Grønsager:
7 løg
7 gulerødder
7 persillerødder
3 hele hvidløg
1 flask rødvin

Sauce:
Fond fra krondyret når det er færdigt
2 dl. Kirsebær eddike
4 Fin hakket skalotteløg
4 spsk. honning
150 gr. Blåskimmelost




SÅDAN GØR DU
Dyreryggen lægges i en bradepande, alle grøntsagerne lægges ved og krydders med salt og peber

Bradepanden sættes i en 250 grader varm ovn i 15 min. derefter skrues ned til 200 grader, hæld rødvin i og steg i ca. 1 time. Lad det hvile i 20 min. Grønsagerne sættes tilbage i ovnen og så det står varmt

Saucen: Steg skalotteløgene i en gryde med olie, sigt fonden fra bradepande ned i gryden, tilsæt eddikke og honning. Lad det simre, lad kode ind til ca. det halve, pisk blåskimmelosten i, smag til med salt og peber.

Anret de brandvarme grøntsager på et varmt fad, skær kødet fra benene og anret det sammen med de bagte grønsager.

Balsamicosirup serveres til.
SERVERING
Serveres med smør stegte kartofler og god rødvin og en god frisk salat samt brød
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Helstegt krondyrryg fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helstegt krondyrryg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Kogning af kongekrabbe     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Charlotte russe     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Hummersuppe     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]