Annoncering | Mobil/tablet version | 249 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat

Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat

Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat
11.197
Visninger
233
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Thomas

DU SKAL BRUGE
1 svineculotte (frilandsgris)
1 økologisk appelsin
1 dl. tør hvidvin
salt og peber
....................................
650 g små runde kartofler
250 g babygulerødder
2 spsk. olivenolie
1 tsk. frisk finthakket timian
salt og peber
....................................
2 håndfulde feldsalat (eller anden småbladet salat)
1 hjertesalathovede
1 lille rød peberfrugt
1 spsk. tørrede tranebær
10-12 halverede stenfri blå vindruer
1 gulerod
1 syrligt æble (gerne Pink Lady)
....................................
3 tsk. god jomfru olivenolie
1 tsk. (tranebær-)balsamico
1 tsk. akciahonning (eller anden flydende honning)
½ fed knust hvidløg
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Gnid hele culotten ind i salt og peber og læg den ned i et lille ildfast fad.
Skær appelsinen i to halve og pres saften fra den ene halve over culotten.
Hæld hvidvin ved og sæt det hele ind midt i en forvarmet ovn (225 grader) i 12 min.
Skru herefter ned til ca. 160 grader. og lad culotten få ca. 40 min. eller til kødet har en centrumtemp.
på ca. 75-77 grader.
Tilsæt evt. vand under stegningen, hvis stegeskyen fordamper fra det ildfaste fad.

Vask og tør rodfrugter.
Skær kartoflerne i halve og flæk evt. gulerødderne på langs hvis de er mere end 2 cm. tykke.
bland dem med salt, peber og timian og stil dem ind i ovnen på nederste rille.
Timingen af dette bør ske efter at culotten har været inde i ca. 20 min. ialt.

Skyl salat og skær hovedsalaten ud i mindre stykker. Gå feldsalaten igennem for evt. brune blade og eller jordrester.
Tør salaten på et rent, tørt viskestykke.
Fjern kernehus fra æblet og skær resten ud i tynde både.
Skær guleroden i tændstikstore strimler (julienne) og peberfrugten i små tern.
Tilsæt tranebær og de halverede vindruer.
Bland det hele godt sammen med hænderne.

Lav dressingen:

Pisk olivenolie, balsamico, honning og hvidløg sammen.
Smag til med salt og peber og juster evt. med honning og balsamico.
Bland ikke salaten sammen med dressing før der skal anrettes.

Når culotten er færdig tages den ud for at hvile ca. 10 min. før den skæres ud i tynde skiver.
Sku evt. ned for ovenen hvis rodfrugterne er ved at blive for mørke eller tørre!

Brug stegesky fra culotten som grundsovs og bring dette til kogepunktet i en lille gryde.
Tilsæt saften fra resten af appelsinen og spæd til med den saft, der løber fra culotten mens den hviler.
SERVERING
Anrettes med to tre skiver culotte spredt ud i en lille vifte med salat og bagte rodfrugter ved siden. Overhældes med sauce lige inden serveringen.
Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat - 10142-svineculottemed_æblesalatogovnkartofler.jpg

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Jordbærgrød - med ristede havreryn     Grønne asparges med bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Helstegt Oksestriploin     Hakket Oksekød med Hvidkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com