opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(205)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Familien Nørgaards Juleleverpostej
19.012
Visninger
292
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 12.06.2017 Familien Nørgaards Juleleverpostej var dagens opskrift den 12.06.2017

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk



SÅDAN GØR DU
LEVERMASSE:
Lever og spæk hakkes 2 gange.(Færdighakket lever og spæk i frosne 500g. pakker kan fint anvendes)
Æg, løg, hvidløg, salt, peber og frikalet røres heri.

OPBAGNING:
Margarinen smeltes i en gryde. Mælk og mel røres/piskes heri.
Opbagningen varmes langsomt op under omrøring, til den kun lige akkurat koger.

Lad opbagningen afkøle til den er max. håndlun.
Herefter hældes den langsomt i levermassen som røres grundigt.

Blandingen hældes herefter i forme.
2,5 dl. Aluforme giver 11 - 12 stk.

Postejerne bages i vandbad ved 180 grader i ca. 1½ time, midt i ovnen.

Velbekomme.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Erik Dam-Madsen
25.10.2016, 03:28
Fin god og nem opskrift, leverpostegen bliv spist næsten førend den var taget udaf ovnen på frisk nybag franskbrød

Pia jørgensen
03.04.2012, 18:44
Den er bare super god, det blir den fremover
 
Denne gode opskrift på Familien Nørgaards Juleleverpostej med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Familien Nørgaards Juleleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillede kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kartofler i fad     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Rødgrød     Sennepstorsk     Kinesisk nudelret     Chokolade småkager med chokoladestykker     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     spaghetti med fiskeboller     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Andebryst i ovn til mange     Fuglekvidder     Havesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]