opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Familien Nørgaards Juleleverpostej
21.071
Visninger
355
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 12.06.2017 Familien Nørgaards Juleleverpostej var dagens opskrift den 12.06.2017

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk



SÅDAN GØR DU
LEVERMASSE:
Lever og spæk hakkes 2 gange.(Færdighakket lever og spæk i frosne 500g. pakker kan fint anvendes)
Æg, løg, hvidløg, salt, peber og frikalet røres heri.

OPBAGNING:
Margarinen smeltes i en gryde. Mælk og mel røres/piskes heri.
Opbagningen varmes langsomt op under omrøring, til den kun lige akkurat koger.

Lad opbagningen afkøle til den er max. håndlun.
Herefter hældes den langsomt i levermassen som røres grundigt.

Blandingen hældes herefter i forme.
2,5 dl. Aluforme giver 11 - 12 stk.

Postejerne bages i vandbad ved 180 grader i ca. 1½ time, midt i ovnen.

Velbekomme.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Erik Dam-Madsen
25.10.2016, 03:28
Fin god og nem opskrift, leverpostegen bliv spist næsten førend den var taget udaf ovnen på frisk nybag franskbrød

Pia jørgensen
03.04.2012, 18:44
Den er bare super god, det blir den fremover
 
Denne gode opskrift på Familien Nørgaards Juleleverpostej med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Familien Nørgaards Juleleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     LCHF boller (cloud bread)     Færøsk æblekage     Lammekøllerester i fad.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Bagt rodfrugtmos     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]