opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej

Familien Nørgaards Juleleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(205)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Familien Nørgaards Juleleverpostej
18.189
Visninger
283
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 12.06.2017 Familien Nørgaards Juleleverpostej var dagens opskrift den 12.06.2017

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk



SÅDAN GØR DU
LEVERMASSE:
Lever og spæk hakkes 2 gange.(Færdighakket lever og spæk i frosne 500g. pakker kan fint anvendes)
Æg, løg, hvidløg, salt, peber og frikalet røres heri.

OPBAGNING:
Margarinen smeltes i en gryde. Mælk og mel røres/piskes heri.
Opbagningen varmes langsomt op under omrøring, til den kun lige akkurat koger.

Lad opbagningen afkøle til den er max. håndlun.
Herefter hældes den langsomt i levermassen som røres grundigt.

Blandingen hældes herefter i forme.
2,5 dl. Aluforme giver 11 - 12 stk.

Postejerne bages i vandbad ved 180 grader i ca. 1½ time, midt i ovnen.

Velbekomme.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Erik Dam-Madsen
25.10.2016, 03:28
Fin god og nem opskrift, leverpostegen bliv spist næsten førend den var taget udaf ovnen på frisk nybag franskbrød

Pia jørgensen
03.04.2012, 18:44
Den er bare super god, det blir den fremover
 
Denne gode opskrift på Familien Nørgaards Juleleverpostej med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Familien Nørgaards Juleleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntelikør     Blommetrifli     Grov go'e boller     Kogning af majs     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Kanelsnegle kagemand     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Mandel-macipan småkager     Fløde/tomatsauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Solsikke/nøddekager     Gammeldags Agurksalat     Rødvinssauce     Pizza bagt på bagesten     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]