opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den Meget Grønne Salat Med Melon

Den Meget Grønne Salat Med Melon

Den Meget Grønne Salat Med Melon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(183)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Den Meget Grønne Salat Med Melon
16.118
Visninger
295
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En lækker sommersalat der er ikke kræver de store krumspring, såfremt man har et tilberedt kyllingebryst til overs. Salaten er mættende og har både sødme, sprødhed, dybde og en anelse bitterhed - perfekt til en aften på terrasen.

var dagens opskrift Den Meget Grønne Salat Med Melon var dagens opskrift den 20.07.2012

DU SKAL BRUGE
Salat:
50g honningristede græskarkerner
50g parmesan i flager
1 lille honningmelon
1 stor håndfuld friske spæde spinatblade
½ håndfuld friske basilikumblade
4 forårsløg
1½ dl bulgur/polerede hvedekerner
1 kyllingebryst

Dressing:
4 spsk olie uden for meget smag
1 spsk balsamico (gerne en blanco)
1 spsk honning
Salt
Peber


SÅDAN GØR DU
Salat:
Start med at komme bulguren i en kasserolle, tilsæt vand (ca. 3 dl.) og kog i 10-15 min. indtil vandet er kogt væk og bulguren er al dente. Bred bulguren ud på en tallerken så den kan køle.
Har du ikke et færdigstegt kyllingebryst liggende, må du straks tilberede et - sørg for at krydre det let med salt og peber. Lad kyllingebrystet hvile efter stegning til det er koldt. Skær det så i nogle mundrette stykker.
Varm en pande op og tilsat græskarkerner og honning. Græskarkernerne skal blive næsten karameliserede og meget sprøde. Lad kernerne køle, og hak dem herefter groft - det gør ikke noget at kernerne hænger en smule sammen.
Skær toppen af honningmelonen og fjern kerner. Brug et melonkuglejern til at forme kugler af alt melonens kød og kom dem i en skål.
Tag de friske spæde spinat- og basilikum blade og skyl dem grundigt i koldt vandt, og kom dem uden dikkedarer op i skålen til melonkuglerne.
Snit herefter forårsløgene fint og kom også dem i skålen. Kyllingebryst og græskarkerne skal den samme vej.
Fat parmesanosten og brug en kartoffelskræller til at skære rigeligt med flager henover salaten. Til sidst tilsættes bulguren. Bland alle ingredienser grundigt.

Pisk dressing sammen i en lille skål og hæld den ud over den færdigblandede salat, eller server den til retten.

Bon appetit!
SERVERING
Serveres gerne sammen med en lidt tør hvidvin, til sommer og fuglesang.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Den Meget Grønne Salat Med Melon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Salat opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den Meget Grønne Salat Med Melon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Kold avocadosuppe med fløde     Ovnsstegt laks i folie     Victoria-kage med fyld     Raclette med det hele     Farmors æbleskiver     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]