opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Biscotti, sprøde julesmåkager

Biscotti, sprøde julesmåkager

Biscotti, sprøde julesmåkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(233)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Biscotti, sprøde julesmåkager
37.656
Visninger
287
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.10.2020 Biscotti, sprøde julesmåkager var dagens opskrift den 14.10.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 gr. mel
275 gr. sukker
125 gr. marcipan
125 gr. smør
125 gr. mandler, hele
1 lille håndfuld tørrede tranebær
1 lille håndfuld rosiner, gerne jumbo
2 tsk. bagepulver
1 spsk. vanillesukker
2 æg
3 tsk. rom essens
3 tsk mandel essens
1 appelsin (revet skal heraf)


SÅDAN GØR DU
De tørre ingredienser:

Mel sigtes med bagepulver, tilsæt vanillesukker og hak/smuldr marcipanen heri. Tilsæt hele mandler, rosiner og tranebær, vend det hele godt sammen.

De våde ingredienser:

Rør sukker og det bløde smør i en anden skål. Tilsæt æggene, ét ad gangen. Tilsæt rom- og mandelessens samt revet appelsinskal.

Det våde hældes nu i skålen med det tørre og røres godt sammen, gerne i røremaskine v. lav hastighed.
Dejen bliver til en meget klæbrig masse, som er meningen.
Drys mel på bordet og del dejen i 3 lige store dele og form dem til tykke pølser, i den længde, der passer til din bradepande. Læg pølserne på bagepapir med så stor afstand som muligt, da pølserne "flyder ud" under bagning, hvilket er meningen.
Bages v. 175 grader 20-25 min. til de er let gyldne.
Herefter skal pølserne køle HELT af.

De flade pølser skæres med en skarp, takket brødkniv i ca. 1,5 cm. tykke skiver og lægges på den flade side på en bageplade m. bagepapir.
De efterbages nu v. 160 grader i 10-15 min. til de er let gyldne.
Afkøles helt - gerne et par timer, før de evt. kommes i kagedåse til opbevaring.

Velbekomme :)
Biscotti, sprøde julesmåkager - 10361-IMG_1318.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Biscotti, sprøde julesmåkager med billede fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Biscotti, sprøde julesmåkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grillet kyllingefilet     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Havkat i fad med grønsager og bacon     Abehjerne     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     God Kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]