opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Creole krydderi mix

Creole krydderi mix

Creole krydderi mix
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.176
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kan bruges til Languster, rejer, skaldyr og fisk. Kan også bruges til kødretter.

DU SKAL BRUGE
1 dl groft havsalt (0,5 dl. bordsalt)
0,8 dl. paprika
0,8 dl. sort peber (friskkværnet er bedst)
0,6 dl. granuleret tørret hvidløgsflager
0,6 dl. løg pulver
3 spsk. hvid peber
3 spsk. cayennepeber
2 spsk. tørret timian
2 spsk. tørret basilikum
1 spsk. tørret oregano


SÅDAN GØR DU
Bland alle ingredienserne sammen. Opbevares i en lufttæt beholder på et køligt og mørkt sted.. Ryst beholderen før brug, fordi det kan slå sig ned.
Denne blanding kan opbevares i op til 3 måneder.
SERVERING
Krydderi til Languster, rejer, skaldyr og fisk. I salat, ris m.m.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Creole krydderi mix fra Maduniverset.dk i kategorien Krydderi blanding opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Creole krydderi mix , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Hannes vafler.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Tyrkisk suppe     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Den bedste Kylling i Karry!     Mælkesnitter     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Hjemmelavet modellervoks     Mormors citronfromage     Fondue     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]