opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(417)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
62.646
Visninger
430
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Smager fantastiske ligesom dem på Sticks n sushi.

var dagens opskrift Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi var dagens opskrift den 21.02.2021

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg.
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0166.JPGKyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0169.JPG
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Lækre boller!     lagkage med råcreme & frugt     French taco     Berliner pfannkuchen     Original Foccacia brød fra Italien      Den bedste Crispy chicken burger     Frugttærte med merengs og bær     Kransekagestykker     Shredded kylling til burritos og taco     barbeque marinade     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Blødende chokoladekage     Familie Lasagne     Lakseroulade med peberrod     Absolut bedste BBQ marinade     Hjemmelavet agurkesalat     Ostegratinerede agurker     Rejemad     Tærte med skinke og tomater & porre     Havregrynskugler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]