opskrifter
Søg i 12.520 opskrifter fra 25.752 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(391)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
28.491
Visninger
292
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Smager fantastiske ligesom dem på Sticks n sushi.

var dagens opskrift Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi var dagens opskrift den 27.02.2016

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg.
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0166.JPGKyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0169.JPG

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Tunmousse      Blødkogte æg     Frisk pasta med laks og flødesovs     Daim konfekt     Gammeldaws æbleflæsk.     Havregrynskugler     Grønkålssalat med mandler og æbler     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     langtidsstegt farseret and     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Halve æbler med gelé.     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]