opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi

Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(395)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi
35.034
Visninger
333
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Smager fantastiske ligesom dem på Sticks n sushi.

var dagens opskrift Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi var dagens opskrift den 19.06.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
500 g hakket kyllingekød
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg.
Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0166.JPGKyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi - 10425-DSC_0169.JPG
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Mormors Stegte sild i eddike     Kransekagestykker     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Grov go'e boller     Nissekræs     Knasende chokolade cornflakes     Gammeldaws æbleflæsk.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tunmousse      Porrer i fad med oksekød     Sprængt saftig flæskesteg     Daim konfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gode Råd - lette og luftige     Hjemmelavet fyldt chokolade     Svampet kanelkage     Biscotti, sprøde julesmåkager     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]