opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dryrubbet kalkunbryst med bacon

Dryrubbet kalkunbryst med bacon

Dryrubbet kalkunbryst med bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.805
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Et kalkunbryst ca 1kg
1 pakke bacon
4-5 store løg + olie til stegning
½ liter grønsags/hønsekøds bouillon

Dryrub:
nok krydderier efter eget valg, til at dække kødet.
Spidskommen, koriander, paprika, salt, peber, brun farin, chili og evt oregano.


SÅDAN GØR DU
Kalkunbrystet tørres med køkkenrulle, og krydderierne blandes sammen, og gnides ind i kødet.
Det stilles tildækket i køleskab i mindst 1 time, gerne natten over hvis det er muligt.
Kødet tages ud af køleskabet, baconen vikles om kødet.

Løgene pilles, halveres og skæres i skiver, og steges kort på en pande, til de begynder at blive klare.
De ligges som bund i et fad, kalkunen med bacon på placeres i midten, og bouillonen hældes ved.

Tilberedning:
Ovnen tændes på 190-200 grader, og kødet steges i 55-65 minutter afhængigt af vægt.

Efterfølgende skal det hvile ca 10-15 minutter, overdækket.
SERVERING
Serveres med BBQ sauce, godt brød, evt ris. Mulighederne er uendelige. Skæres i gode tykke skiver.
SPARERÅD
Er rigtig godt til sandwiches dagen efter, skåret i tyndere skiver end til spisning.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dryrubbet kalkunbryst med bacon fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dryrubbet kalkunbryst med bacon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Wienerbrød (det rigtige)     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     drømmekage i bradepande     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Trylledej (ikke spiseligt)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Indbagte rejer     Mormors citronfromage     LCHF boller (cloud bread)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]