opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet hornfisk med sprødt skind

Grillet hornfisk med sprødt skind

Grillet hornfisk med sprødt skind
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(241)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grillet hornfisk med sprødt skind
17.872
Visninger
150
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 24.04.2020 Grillet hornfisk med sprødt skind var dagens opskrift den 24.04.2020



DU SKAL BRUGE
4 fileter á 150-200 g
1 bundt bredbladet persille
1 økologisk citron


SÅDAN GØR DU
Start med at tænde grillen.
Hak persillen groft. Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fint revet citronskal.
Fyld blandingen i fiskens bug.
Krydr med salt og peber.
Læg fisken sammen ‘hoved mod hale‘ i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side. 

Opskriften er udviklet af: Fødevareministeriet, www.2gangeomugen.dk
SERVERING
Servér med nye kartofler, drysset med hakket persille. Pynt evt. med rødbedespirer. Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillet hornfisk med sprødt skind med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet hornfisk med sprødt skind, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Kagemand     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Franskbrød II     Hjemmelavet varmrøget laks     Blommetrifli     Havretern med nougat     Kinesisk kylling i karry     Madbrød med rosmarin     Mormors citronfromage     Kogning af majs     Grovboller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Lammebovkølle     Trylledej (ikke spiseligt)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Jordskokkecreme     langtidsstegt farseret and     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]