opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havredrik

Havredrik

Havredrik
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(23)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Havredrik
22.134
Visninger
108
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Også kaldet »havremælk«. Et fint og billigere alternativ til komælk.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
• 100 g grovvalsede havregryn
• 1 L vand
• Blender
• Lidt vaniljearoma (2 tsk.)
• 4 tørrede dadler


SÅDAN GØR DU
Dadlerne er til at give ekstra smag. De skal lægges i blød i en skål med vand ca. et døgn i forvejen.

Havregrynene hældes i blenderen sammen med halvdelen af vandet. Dadlernes tages op af skålen fra iblødsætningen og lægges ligeledes i blenderen.

Vaniljeessensen kan tilsættes allerede nu, men man kan også vente til sidst med at røre det i den færdige drik.

Blendes ca. et minut ved næsthøjeste hastighed. Resten af vandet tilsættes og det blendes færdigt ca. ½ minut ved højeste hastighed.

Væsken hældes gennem en nøddemælkspose* ned i en skål.
Opbevares i køleskab i flaske eller kande. Skal omrøres/omrystes inden brug, da der dannes bundfald efterhånden.

*TIP: En nøddemælkspose/filtreringsklæde kan man finde på nettet. Man kan også bruge et viskestykke, en gelepose eller. evt. en nylonstrømpe.
SPARERÅD
I stedet for dadler kan man bruge store rosiner, ca. 10 styk. De skal dog stadig lægges i blød en dag i forvejen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Havredrik med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havredrik, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Græsk rejetærte     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Morgenbirkes - fryseegnede     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]