opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Citronmuffins med marcipan

Citronmuffins med marcipan

Citronmuffins med marcipan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(19)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Citronmuffins med marcipan
5.843
Visninger
67
Print
Kategori
til personer
til 10
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Kristine

Jeg elsker citronmåne, men tænkte at man snildt kunne finde på et ligeså godt alternativ selv, som man kunne bage hjemme når lækkersulten meldte sig. Jeg fandt en basic muffin opskrift og rettede den til efter behov.

DU SKAL BRUGE
100 Gram mel
50 Gram kokosmel
1 tsk vanillesukker
200 Gram rørsukker
100 Gram blød margarine eller smør
50 Gram hakket marcipan
3 økologiske æg
2 små økologiske citroner (eller 1 stor)

Øvrigt:
Flormelis til glasur
Muffinforme


SÅDAN GØR DU
1. Mel, kokosmel og vanillesukker blandes.
2. Riv skallen af de to citroner. Skallen kommes i melblandingen, og citronerne presses derefter for saft. Gem saften.
3. I en ny skål piskes rørsukker, margarine og marcipan med en elpisker. Når blandingen er ensartet tilsættes æggene ét ad gangen. Tilsæt først det næste æg når det første er helt optaget af blandingen under piskning.
4. Tilsæt 1 spsk citronsaft (resten gemmes til glasuren), samt melblandningen og pisk. Blandingen skal være helt ensartet.
5. Dejen kommes i muffinforme der er fyldt næsten til kanten.
6. Bages i ca. 20 min. Ved 175 grader varmluft. Tjek dem undervejs - De skal være gyldne i toppen. Prik med en nål eller gaffel i kagerne for at se om der hænger dej ved.
Hvis ikke, er de færdige.
OBS: Bagetiden vil variere alt efter hvor meget der fyldes i formene, hvor jævnt ovnen bager osv. Min egen ovn bager ikke særlig jævnt, derfor vender jeg pladen halvvejs under bagningen for at få en jævn varme på kagerne.
7. Glasuren laves af flormelis og den resterende citronsaft. Kom først glasuren på når kagerne er helt kølet af! Tykkelse og smag kan man selv variere. Jeg laver selv en tyk glasur bestående af 3 store spsk flormelis og 1 spsk citronsaft.
SERVERING
Serveres efter glasur er tilføjet og størknet. Kan obevares i plasticpose et par dage. Økologiske æg er naturligvis ikke et must, men jeg står selv kun inde for at bruge øko æg af hensyn til hønsenes levevilkår. Dog er øko citroner nødvendigt da man skal bruge skallen, og det er ikke så godt med sprøjtede citroner.
Citronmuffins med marcipan - 10752-Citronmuffins1.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Citronmuffins med marcipan opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Citronmuffins med marcipan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Citronmuffins med marcipan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]