opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Citronmuffins med marcipan

Citronmuffins med marcipan

Citronmuffins med marcipan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(21)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Citronmuffins med marcipan
10.273
Visninger
109
Print
Kategori
til personer
til 10
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Jeg elsker citronmåne, men tænkte at man snildt kunne finde på et ligeså godt alternativ selv, som man kunne bage hjemme når lækkersulten meldte sig. Jeg fandt en basic muffin opskrift og rettede den til efter behov.

DU SKAL BRUGE
100 Gram mel
50 Gram kokosmel
1 tsk vanillesukker
200 Gram rørsukker
100 Gram blød margarine eller smør
50 Gram hakket marcipan
3 økologiske æg
2 små økologiske citroner (eller 1 stor)

Øvrigt:
Flormelis til glasur
Muffinforme


SÅDAN GØR DU
1. Mel, kokosmel og vanillesukker blandes.
2. Riv skallen af de to citroner. Skallen kommes i melblandingen, og citronerne presses derefter for saft. Gem saften.
3. I en ny skål piskes rørsukker, margarine og marcipan med en elpisker. Når blandingen er ensartet tilsættes æggene ét ad gangen. Tilsæt først det næste æg når det første er helt optaget af blandingen under piskning.
4. Tilsæt 1 spsk citronsaft (resten gemmes til glasuren), samt melblandningen og pisk. Blandingen skal være helt ensartet.
5. Dejen kommes i muffinforme der er fyldt næsten til kanten.
6. Bages i ca. 20 min. Ved 175 grader varmluft. Tjek dem undervejs - De skal være gyldne i toppen. Prik med en nål eller gaffel i kagerne for at se om der hænger dej ved.
Hvis ikke, er de færdige.
OBS: Bagetiden vil variere alt efter hvor meget der fyldes i formene, hvor jævnt ovnen bager osv. Min egen ovn bager ikke særlig jævnt, derfor vender jeg pladen halvvejs under bagningen for at få en jævn varme på kagerne.
7. Glasuren laves af flormelis og den resterende citronsaft. Kom først glasuren på når kagerne er helt kølet af! Tykkelse og smag kan man selv variere. Jeg laver selv en tyk glasur bestående af 3 store spsk flormelis og 1 spsk citronsaft.
SERVERING
Serveres efter glasur er tilføjet og størknet. Kan obevares i plasticpose et par dage. Økologiske æg er naturligvis ikke et must, men jeg står selv kun inde for at bruge øko æg af hensyn til hønsenes levevilkår. Dog er øko citroner nødvendigt da man skal bruge skallen, og det er ikke så godt med sprøjtede citroner.
Citronmuffins med marcipan - 10752-Citronmuffins1.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Citronmuffins med marcipan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Citronmuffins med marcipan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Halloween menu     Halloween kage kirkegård     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Marengs spøgelser     Blødende hænder     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Blødende chokoladekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Andebryst i ovn til mange     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]