opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pandepizza

Pandepizza

Pandepizza
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(23)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pandepizza
12.614
Visninger
87
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Pizza tilberedt i panden. Nemt og hurtigt!

var dagens opskrift Pandepizza var dagens opskrift den 11.08.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
Bund:
• 250 g mel
• 1,5 dl lunken vand
• 1 tsk. bagepulver
• 1 stor pande (28-30 cm) med låg

Tomatsovs:
• 1/3 dåse hakkede tomater (ca. 130 g)
• 1/2 dåse tomatpure (ca. 70 g)
• 4 soltørrede tomater
• 1 frisk tomat
• 2 fed hvidløg
• 1 spsk. Dijon sennep
• En sjat æblecider-eddike
• 1/2 dl vand
• 1 løg
• 4 champignoner

Topping:
• Oliven (halverede)
• Peberfrugt i strimler
• Peperoni
• Revet ost
• Krydderier


SÅDAN GØR DU
BUND:
Ingredienserne til bunden hældes i en skål og røres sammen til en dej. Brug evt. en håndmikser med dejkroge. Dejen rulles flad til en bund med en kagerulle. Bunden prikkes med en gaffel for at forhindre luftlommer under bagningen. Panden tændes, smøres med lidt olivenolie og dejen trykkes godt ud i alle pandens sider. Sæt låg over panden, skru ned for varmen og bag bunden i ca. 5-7 min. Herefter vendes den og gives også 5-7 min. på den anden side.

TOMATSOVS:
Mens dejen bages i panden hældes lidt olivenolie i en gryde. Løget skæres i strimler og svitses i gryden sammen med champignonerne (skåret i skiver). De øvrige ingredienser til sovsen hældes i en blender og blendes ca. 1 minut. Hældes herefter i gryden og opvarmes under omrøring. Når sovsen har fået et par minutter, hældes den over bunden i panden og fordeles i et jævnt lag.

TOPPING:
Oven på pizzaen fordeler man nu peperoniskiverne, strimlerne af peberfrugt, den revne ost, krydderierne (basilikum, oregano, paprika, middelhavssalt) og til sidst oliven skåret i halve. Læg igen låget over panden og lad pizzaen stå og bage færdig ca. 10 min. indtil osten er smeltet. Velbekomme! ;-)




TIPS:
• Brug gerne fuldkornsmel i stedet for alm. hvidt mel for at gøre den sundere.
• Peperonien kan evt. erstattes med salamiskiver eller skinke i strimler.
• Når løget og champignonerne svitses i gryden, kan man tilsætte ca. 4 spsk. hvidvin for at give tomatsovsen et ekstra lille pift.
• Hvis man vil have udgaven med en ekstra tyk bund (amerikansk »Deep Pan Pizza«), kan man øge melmængden i bunden til 350 g og vandmængden til 2,1 dl. Bagetiden øges tilsvarende.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pandepizza med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pandepizza, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Fløde/tomatsauce     Pizza bagt på bagesten     Pizzabøffer     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Marinerede spareribs     Honning glaseret grøntsager     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Koteletter i Fad med paprika     Amerikansk Coleslaw     Porretærte på pastabund.     Rejeroulade med spinat.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Helstegt Oksestriploin     Suppe - Som min mor lavede den.     Kylling og spinat tærte     Birgit's Kartoffel- Porresuppe     lagkage med jordbærflødeskum     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]