opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pandepizza

Pandepizza

Pandepizza
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(15)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pandepizza
9.104
Visninger
68
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Pizza tilberedt i panden. Nemt og hurtigt!

var dagens opskrift Pandepizza var dagens opskrift den 11.08.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
• 250 g mel
• 1,5 dl lunken vand
• 1 tsk. bagepulver
• 1 stor pande (28-30 cm) med låg

Tomatsovs:
• 1/3 dåse hakkede tomater (ca. 130 g)
• 1/2 dåse tomatpure (ca. 70 g)
• 4 soltørrede tomater
• 1 frisk tomat
• 2 fed hvidløg
• 1 spsk. Dijon sennep
• En sjat æblecider-eddike
• 1/2 dl vand
• 1 løg
• 4 champignoner

Topping:
• Oliven (halverede)
• Peberfrugt i strimler
• Peperoni
• Revet ost
• Krydderier


SÅDAN GØR DU
BUND:
Ingredienserne til bunden hældes i en skål og røres sammen til en dej. Brug evt. en håndmikser med dejkroge. Dejen rulles flad til en bund med en kagerulle. Bunden prikkes med en gaffel for at forhindre luftlommer under bagningen. Panden tændes, smøres med lidt olivenolie og dejen trykkes godt ud i alle pandens sider. Sæt låg over panden, skru ned for varmen og bag bunden i ca. 5-7 min. Herefter vendes den og gives også 5-7 min. på den anden side.

TOMATSOVS:
Mens dejen bages i panden hældes lidt olivenolie i en gryde. Løget skæres i strimler og svitses i gryden sammen med champignonerne (skåret i skiver). De øvrige ingredienser til sovsen hældes i en blender og blendes ca. 1 minut. Hældes herefter i gryden og opvarmes under omrøring. Når sovsen har fået et par minutter, hældes den over bunden i panden og fordeles i et jævnt lag.

TOPPING:
Oven på pizzaen fordeler man nu peperoniskiverne, strimlerne af peberfrugt, den revne ost, krydderierne (basilikum, oregano, paprika, middelhavssalt) og til sidst oliven skåret i halve. Læg igen låget over panden og lad pizzaen stå og bage færdig ca. 10 min. indtil osten er smeltet. Velbekomme! ;-)




TIPS:
• Brug gerne fuldkornsmel i stedet for alm. hvidt mel for at gøre den sundere.
• Peperonien kan evt. erstattes med salamiskiver eller skinke i strimler.
• Når løget og champignonerne svitses i gryden, kan man tilsætte ca. 4 spsk. hvidvin for at give tomatsovsen et ekstra lille pift.
• Hvis man vil have udgaven med en ekstra tyk bund (amerikansk »Deep Pan Pizza«), kan man øge melmængden i bunden til 350 g og vandmængden til 2,1 dl. Bagetiden øges tilsvarende.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pandepizza med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pandepizza, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Mælkesnitter     Verdens bedste brød     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Hummersuppe     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Helstegt Oksestriploin     Oliventapenade     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]