Annoncering | Mobil/tablet version | 216 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pandepizza

Pandepizza

Pandepizza
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(12)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pandepizza
5.121
Visninger
42
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Iwan Bonnén

Pizza tilberedt i panden. Nemt og hurtigt!

var dagens opskrift Pandepizza var dagens opskrift den 01.07.2015

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
• 250 g mel
• 1,5 dl lunken vand
• 1 tsk. bagepulver
• 1 stor pande (28-30 cm) med låg

Tomatsovs:
• 1/3 dåse hakkede tomater (ca. 130 g)
• 1/2 dåse tomatpure (ca. 70 g)
• 4 soltørrede tomater
• 1 frisk tomat
• 2 fed hvidløg
• 1 spsk. Dijon sennep
• En sjat æblecider-eddike
• 1/2 dl vand
• 1 løg
• 4 champignoner

Topping:
• Oliven (halverede)
• Peberfrugt i strimler
• Peperoni
• Revet ost
• Krydderier


SÅDAN GØR DU
BUND:
Ingredienserne til bunden hældes i en skål og røres sammen til en dej. Brug evt. en håndmikser med dejkroge. Dejen rulles flad til en bund med en kagerulle. Bunden prikkes med en gaffel for at forhindre luftlommer under bagningen. Panden tændes, smøres med lidt olivenolie og dejen trykkes godt ud i alle pandens sider. Sæt låg over panden, skru ned for varmen og bag bunden i ca. 5-7 min. Herefter vendes den og gives også 5-7 min. på den anden side.

TOMATSOVS:
Mens dejen bages i panden hældes lidt olivenolie i en gryde. Løget skæres i strimler og svitses i gryden sammen med champignonerne (skåret i skiver). De øvrige ingredienser til sovsen hældes i en blender og blendes ca. 1 minut. Hældes herefter i gryden og opvarmes under omrøring. Når sovsen har fået et par minutter, hældes den over bunden i panden og fordeles i et jævnt lag.

TOPPING:
Oven på pizzaen fordeler man nu peperoniskiverne, strimlerne af peberfrugt, den revne ost, krydderierne (basilikum, oregano, paprika, middelhavssalt) og til sidst oliven skåret i halve. Læg igen låget over panden og lad pizzaen stå og bage færdig ca. 10 min. indtil osten er smeltet. Velbekomme! ;-)




TIPS:
• Brug gerne fuldkornsmel i stedet for alm. hvidt mel for at gøre den sundere.
• Peperonien kan evt. erstattes med salamiskiver eller skinke i strimler.
• Når løget og champignonerne svitses i gryden, kan man tilsætte ca. 4 spsk. hvidvin for at give tomatsovsen et ekstra lille pift.
• Hvis man vil have udgaven med en ekstra tyk bund (amerikansk »Deep Pan Pizza«), kan man øge melmængden i bunden til 350 g og vandmængden til 2,1 dl. Bagetiden øges tilsvarende.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pandepizza opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pandepizza med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pandepizza, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Kogning af majs     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]