opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blodappelsin / havtorn kompot

Blodappelsin / havtorn kompot

Blodappelsin / havtorn kompot
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(14)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.827
Visninger
26
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Blodappelsin / havtorn kompot er lækkert sammen med Gateau Marcel, sprøde sukkerglaseret nødder og vanilje is eller anden dessert kage

DU SKAL BRUGE
6 blodappelsiner
100 g. havtorn, frosne
1 dl. vand
6 spsk. sukker
Fine strimler fra 1 appelsin


SÅDAN GØR DU
- Skær blodappelsinerne i fileter og derefter i mindre stykker
- Fordel sukkeret i en tykbundet gryde
- Lad sukkeret smelte uden omrøring
- Tilsæt vand samt appelsin skal
- Bland nu resten af ingredienserne i gryden og lad simre en 10 min.
- Hæld kompotten i en skål
- Kan evt. blendes og hældes på dressingflaske så man kan lave små klatter på tallerkenen
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Blodappelsin / havtorn kompot fra Maduniverset.dk i kategorien Kompot opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blodappelsin / havtorn kompot, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd     Kyllingespyd med bacon marinade     Kogning af majs     Banankage uden æg     Abehjerne     Grillet vildt dyrekølle     Mornay sauce     Nemme pølsehorn     Pasta Cabonara uden æg     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Kalkun grill spyd     Tvebakkekage     Raclette med det hele     Bagte Kartofler på Grill     Ægte indianer-røv     Frisk pasta med laks og flødesovs     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]