opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kapers af grønne hyldebær

Kapers af grønne hyldebær

Kapers af grønne hyldebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(156)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.999
Visninger
301
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 god portion grønne hyldebær
100 g salt pr l vand
1 l eddike
75 g sukker



SÅDAN GØR DU
De omtrent udviklede grønne hyldebær, lægges i en saltlage natten over. Sigt hyldebærene fra saltlagen og giv eddike og sukker et opkog, tilsæt hyldebærrene, de må kun lige koge op, så er de færdige.
Kom hyldebærrene på små glas og hæld lagen over, luk straks.

 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Charlotte
01.10.2006, 22:35
Ja, har læst at de grønne bær er svagt giftige grundet indholdet af blåsyre, så man skal nok ikke spise for mange.

Susanne
25.08.2006, 19:05
Har kendt opskriften i mange år - mener at der for nogle år siden er blevet advaret om ikke at bruge den pga giftighed.
 
Denne gode opskrift på Kapers af grønne hyldebær fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kapers af grønne hyldebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sprøde pomfritter af daggamle kogte kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kogning af majs     Græsk rejetærte     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Tvebakkekage     Grillet vildt dyrekølle     Blommelikør     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Brombærsyltetøj med rom     Yoghurtboller     Gulerodskage (Rå)     Madbrød med rosmarin     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]